Boek me als spreker

Mocht je op zijn zoek naar een inspirerende spreker voor je bedrijf, je managementteam-vergadering, congres of seminar om leidinggevenden iets mee te geven dat écht verschil maakt? Dan kom ik graag langs.

Dit is wat een doorgewinterde spreekster over mij zei:

“Ik was gisteren op een bijeenkomst van de linkedingroep ‘talentvolle vrouwen’ en daar was me toch een leuke spreekster! Marjan Haselhoff, auteur van het boek ‘Hoe krijgen ze me zo gek?’ Het ging over leiderschap. Ik loop al een tijdje mee in het wereldje en moet zeggen dat ik echt onder de indruk was van haar manier van presenteren én haar boodschap. Het was ook echt doodstil op sommige momenten. Op andere momenten was er leuk geroezemoes bij het maken van opdrachten”
Marina van de Wal, spreekster en expert op het gebied van opvoedkundige vragen

En dit is wat een manager zei:

“Zonder de inhoud van het boek te herhalen laat ze het je echt ervaren! Door de praktische invulling van de Masterclass werd je door de stappen geleid en op een hele veilige manier ‘aan het werk gezet’ met het omgaan met emoties en het omkeren van ineffectief gedrag. Dit alles bracht mijn persoonlijke ontwikkeling in een ander daglicht. Het heeft me zo aan het denken gezet, dat het ook na de Masterclass bleef hangen en ik er nog steeds mee bezig ben…”
Petra Oude Breuil, P&O Marcant

Kijk hieronder op het filmpje om een impressie te krijgen van lezingen van mij:

Je kunt me boeken voor een korte of lange lezing/workshop/presentatie voor een groep van hoger kader leidinggevenden, Managementteams, of directieteams. Deelnemers gaan altijd naar huis met veel inspiratie en concrete handreikingen om leidinggeven ontspannen, leuk en succesvol te maken. Mail me om vragen te stellen of om me te boeken.