Mijn programma’s om coachend leidinggeven te leren

Gratis eBook ‘3 essentiële manieren om een bevlogen team te creëren’

Het eBook is voor leiders die willen leren hoe ze door middel van coachend leidinggeven een bevlogen team creëren en zich herkennen in één of meerdere van de volgende dilemma’s:

  • Je wordt geleefd door de waan van de dag en komt niet toe aan datgene wat je echt belangrijk vindt; nl. het maximale potentieel uit je teamleden halen.
  • Je ervaart veel gedoe in je team; mensen werken niet goed samenwerken, lopen er de kantjes vanaf en nemen geen of te weinig verantwoordelijkheid en initiatieven
  • Je krijgt mensen niet mee in beweging en het lukt je onvoldoende draagvlak te creëren voor de plannen die jij voor ogen hebt

VIP dag

Baal jij ook wel eens dat dingen niet gaan zoals je wilt dat ze gaan? Dat je bijvoorbeeld merkt dat jij je team niet meekrijgt in de richting die jij wilt of dat je geleefd wordt door de waan van de dag? Ondanks al je verwoede pogingen dingen te veranderen?

En je hebt geen idee hoe je dit slimmer, anders, beter kunt aanpakken? Maar bent daar wel naar op zoek. Zodat je veel meer tijd en energie overhoudt voor zaken die er werkelijk toe doen; groei realiseren, klanten nog meer tevreden maken, mensen ontwikkelen/coachen, nieuwe plannen doorvoeren binnen je team of afdeling etc.

Dan kan een VIPdag met mij interessant voor je zijn!

Masterclassreeks Resultaat en Mensgericht leidinggeven (georganiseerd door managementboek)

Wegens succes herhaald! Deze masterclassreeks richt zich op de nieuwste inzichten en instrumenten op het vlak van leidinggeven. In vijf masterclasses wordt door vijf topdocenten theorie en praktijk bij elkaar gebracht en leer je welke stappen je kunt zetten om te werken aan je leidinggevende capaciteiten, je team beter te laten functioneren, ineffectief gedrag en andere werkdilemma’s beter op te lossen.

De masterclasses staan door de samenstelling van het programma en de keuze voor de docenten garant voor actuele kennisuitwisseling en een zeer gerichte vakinspiratie op hoog niveau.

e-Learning ‘In 9 stappen een effectieve leider worden’

Over het aanpakken van frustraties, ineffectief gedrag en andere werkdilemma’s

Voor wie is deze e-Learning bedoeld? Voor MT-leden, directie-leden en ambitieuze hoger kader leidinggevenden die op hun eigen tijd en online veel willen leren over het vergroten van hun effectiviteit.

Gratis strategiesessie

Leer in een GRATIS strategiesessie welke mogelijkheden er zijn om met minder tijd en meer rust een zelfverantwoordelijk topteam te creëren.

Geldt het volgende voor jou:

  • Je merkt dat je te veel geleefd wordt door de waan van de dag en daarom niet toekomt aan het goed begeleiden/coachen van je team
  • Je team haalt niet de resultaten die gewenst zijn en dit leidt tot onrust bij jezelf en bij anderen in de organisatie
  • Binnen je team wordt niet goed samengewerkt en dat leidt tot veel frustraties tussen de teamleden en daardoor ook bij jou
  • Je team neemt te weinig verantwoordelijkheid in het oplossen van problemen en toont te weinig initiatieven
  • Of om een andere reden…