Speciaal voor leidinggevenden (alleen hoger management):

Leer in een GRATIS strategiesessie t.w.v. € 247,- welke mogelijkheden er zijn om met minder tijd en meer rust een bevlogen topteam te creëren.

 

Geldt het volgende voor jou:

 • Je merkt dat je te veel geleefd wordt door de waan van de dag en daarom niet toekomt aan het goed begeleiden/coachen van je team
 • Je team haalt niet de resultaten die gewenst zijn en dit leidt tot onrust bij jezelf en bij anderen in de organisatie
 • Binnen je team wordt niet goed samengewerkt en dat leidt tot veel frustraties tussen de teamleden en daardoor ook bij jou
 • Je team neemt te weinig verantwoordelijkheid in het oplossen van problemen en toont te weinig initiatieven
 • Of om een andere reden…

Ik geef je graag ideeën hoe je genoemde dilemma’s om kunt zetten naar het creëren van een goed lopend team, zodat je werkt vanuit ontspanning en rust en geen overuren meer draait.

Geef je dus op voor een GRATIS strategiesessie persoonlijk met mij. Dit gesprek duurt 30 minuten en vindt plaats via de telefoon.

Wat levert de sessie je op:

 1. Een heldere visie op wat je met je team wilt bereiken op het gebied van samenwerking, de sfeer en de manier van werken zodat prestaties gegarandeerd zijn.
 2. Zicht op wat je mogelijk in de weg staat om je team succesvol aan te sturen
 3. Je voelt je geïnspireerd en krijgt veel nieuwe ideeën over hoe je een goedlopend team creëert, met een fantastische werksfeer en waar de collega’s en klanten heel blij mee zijn.
 4. Je weet wat je eerste stap is om te bereiken wat je wilt

De strategiesessie is gratis. Een mooi moment voor jou als leidinggevende om nieuwe ideeën te krijgen. Als je de onderstaande vragen met JA kunt beantwoorden dan is een strategiesessie zeker iets voor je.

JA, ik meld me aan want

 • ik ben er helemaal klaar voor om als leidinggevende nieuwe ideeën te krijgen voor het creëren van een topteam
 • ik wil heel graag weten wat mijn uitdagingen zijn en hoe ik deze kan overwinnen
 • ik wil heel graag leren wat ik er zelf aan kan doen om veel meer te bereiken met mijn team
 • ik heb een investeren-in-mezelf-mindset; als ik zie dat ik hulp nodig heb, investeer ik graag tijd en geld om de hulp te krijgen die ik nodig heb

Via onderstaande link kun je direct een gesprek van 30 minuten in mijn agenda inplannen.

Klik hier om een strategiesessie in te plannen

 

NB: Als bonus ontvang je bij aanmelding van een strategie sessie mijn maandelijkse artikelen om een nog effectievere leider te worden