MARJAN HASELHOFF

coach/trainer/auteur/spreker

MARJAN HASELHOFF

coach/trainer/auteur/spreker

Over Marjan Haselhoff

Ik ben oprichter en eigenaar van BuroKracht.

Waarom heb ik BuroKracht opgericht?

BuroKracht is in 2009 ontstaan omdat ik een eigen missie heb: Ik gun leidinggevenden te gaan werken met meer plezier, effectiviteit, ontspanning en succes. Ik geloof dat ieder mens één of meerdere talenten heeft waarmee hij of zij verschil kan maken en daarmee zijn of haar potentieel maximaal benut.

Ik heb zelf ervaren hoe anders het leven is als ik werk vanuit mijn eigen talenten. En daardoor het maximale uit mezelf haal en het leven leid wat ik wil. Dit geeft enorm veel vrijheid en plezier en ‘moeten’ is veranderd in ‘willen’.

Het faciliteren van processen bij mensen om ze hun maximale potentieel te laten ervaren is datgene wat ik het liefst doe, het best kan en waarbij ik mijn passie leef.

Waarom richt ik me op leidinggevenden?

Ik ben zelf jarenlang leidinggevende geweest en weet daardoor goed wat het betekent om in de dynamiek te werken van enerzijds mensen aansturen en anderzijds aangestuurd worden. Ik kan mijn eigen ervaring goed gebruiken om leidinggevenden te helpen hun effectiviteit te vergroten.

Ik heb inmiddels honderden leidinggevenden getraind en gecoacht. Ik weet wat er speelt en vind het ontzettend boeiend om deze groep te inspireren met waardevolle programma’s.

Mijn achtergrond

Na jarenlange ervaring te hebben opgedaan in verschillende marketingfuncties bij multinationals kwam ik er tijdens het leidinggeven achter dat mijn wezenlijke interesse en passie ligt bij mensen.

Ik heb een soort tweede natuur ontwikkeld om bij mensen het potentieel te zien en van daaruit met ze te werken en te inspireren. Het is mijn drijfveer om dit werk te doen.

Ik heb de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan als procesbegeleider en coach binnen verschillende organisaties. Ik werk graag met groepen en met individuen die vrijwillig willen werken aan hun eigen ontwikkeling/effectiviteit.

Ik doe dit op mijn geheel eigen wijze. Een oud-collega omschrijft mij als volgt: “De warme uitstraling die Marjan eigen is, maakt dat je je gemakkelijk en zonder voorbehoud opent. Daarbij heeft ze een humorvolle no nonsens aanpak die op een prettige manier ‘lucht geeft’ en ervoor zorgt dat je snel diepgang krijgt in communicatie die heel effectief is”. Pieter Le Clercq

Behaalde opleidingen en licenties

Opleidingen:

  • Vrije Universiteit; opleiding tot bedrijfsantropoloog (Cultuur, Organisatie en Management)
  • HEAO: Commerciële Economie
  • Trainersacademy Nieuwe Dimensies
  • Geweldloze communicatie

Behaalde licenties:

  • Speaking Circles facilitator
  • Avatar Master
  • TTI succes insights facilitator

Ik heb een man en drie kinderen; twee zoons van 16 en 14 en een dochter van 10.

Lees verder op aanpak wat mijn manier is je te helpen