VIP Dag

Een excellent coachend leider worden

Voor wie?

Voor directieleden, MT-leden, bestuurders en hoger kader leidinggevenden die willen leren hoe ze een coachend leider worden

Baal jij ook wel eens dat dingen niet gaan zoals je wilt dat ze gaan? Dat je bijvoorbeeld merkt dat jij je team niet meekrijgt in de richting die jij wilt of dat je geleefd wordt door de waan van de dag? Ondanks al je verwoede pogingen dingen te veranderen?

En je hebt geen idee hoe je dit slimmer, anders, beter kunt aanpakken? Maar bent daar wel naar op zoek. Zodat je veel meer tijd en energie overhoudt voor zaken die er werkelijk toe doen; groei realiseren, klanten nog meer tevreden maken, mensen ontwikkelen/coachen, nieuwe plannen doorvoeren binnen je team of afdeling etc.

Ik heb de oplossing voor je!

Ik bied je het volgende aan. Ik heb speciaal voor een selecte groep leidinggevenden een VIPdag gemaakt (een zeer exclusief aanbod). Het is dus niet zomaar voor iedereen. Voor wie wel?

 • Voor diegene die een enorme stap willen maken in hun effectiviteit. Die willen doorgroeien naar het ‘zijn’ van een excellente manager.
 • Die willen leren hoe ze met veel minder moeite veel meer kunnen bereiken. En zelfs tijd overhouden voor zaken waar je nooit aan toe bent gekomen (vul zelf maar in….)
 • Die openstaan voor persoonlijke ontwikkeling, reflectie en confrontatie. Die inmiddels het besef hebben ontwikkeld dat JIJzelf als leider het succes van je team bepaalt.

Tijdens de VIPdag bereik je het volgende

 • Je ontdekt wat je meest belemmerende factoren zijn die er voor zorgen dat jij je doelen (nog) niet makkelijk bereikt.
 • Je leert hoe je moeiteloos je doelen bereikt, en niet meer geleefd wordt door de waan van de dag, zodat je team uitmuntende prestaties levert
 • Je leert hoe je op een zeer effectieve manier je mensen aanstuurt zodat ze gemotiveerd en betrokken zijn, verantwoordelijkheid dragen en werkelijk samenwerken.
 • Je ontdekt waar jij goed in bent, waar jouw kracht ligt en leert dit in te zetten voor het bereiken van jouw doelen. Kortom; het beste in jou wordt naar boven gehaald.
 • Aan het einde van de VIPdag heb je geleerd welke concrete stappen jij kunt zetten om je doelen te bereiken.

 

Referenties

“Mijn dilemma was dat ik te te veel geleefd werd door de waan van de dag, een te volle agenda had en niet voldoende toekwam aan de dingen die ik echt belangrijk vond. Door het volgen van de VIPdag heb ik geleerd hoe ik minder geleefd kan worden door meer bewuste keuzes te maken. Ik neem momenteel tijd voor zaken die ik echt belangrijk vind, waaronder meer aandacht besteden aan het aansturen van mijn managers. Ook meer delegeren heeft geleid tot tijd voor andere zaken”

Mark de Kwant, directeur BFI

 

“Marjan, je haalt op natuurlijke en positieve wijze van alles overhoop waarna er zo’n ongelofelijk inzicht ontstaat hoe het anders zou kunnen. Alleen door het invoelen van het inzicht kan ik er in de toekomst mee aan de slag. Bedankt!”

Lisette van Tol, Manager Fast en Fluid

Mijn aanpak is als volgt

 • Je start met het online maken van een gedrag- en drijfveren analyse om je drijfveren (de motor achter je gedrag) en je gedrag (hoe je iets doet) in kaart te brengen. De analyse heeft een waarde van € 390,-.
 • Hierna volgt een VIPdag van 9.30 tot 16.30 uur op een mooie, rustige en exclusieve locatie in Bosch en Duin genaamd de Hoefslag http://hoefslag.nl (met 1 ster) incl. een sterrenlunch. We beginnen deze dag met het bespreken van het 40 pagina tellende gedrag- en drijfveren rapport, stellen je leerdoelen vast en gaan aan de slag om je leerdoelen te bereiken. Je hebt deze dag mijn 100% aandacht waardoor je in alle rust al je vragen kunt stellen, casussen in kunt brengen zodat je grote stappen kunt maken in je ontwikkeling als leidinggevende.

Je ontvangt de volgende aantrekkelijke bonussen

 

 1. Mijn e-learning ‘In 9 stappen een effectieve leider worden’ gebaseerd op mijn boek ‘Hoe krijgen ze me zo gek?’ t.w.v. € 497,-. (over een periode van 40 dagen ontvang je elke 4 dagen een mail zodat je direct kunt beginnen met het maken van stappen in het bereiken van je leerdoelen).
 2. Mijn boek ‘Hoe krijgen ze me zo gek?’ t.w.v. € 19,95.
 3. Opname van mijn webinar ‘3 strategieën om maximale betrokkenheid in je team te krijgen’

Waarom is het zo moeilijk om zelf genoemde resultaten te bereiken?

Het grootste deel van ons gedrag is onbewust: zo’n 95%. Dit onbewuste gedrag zorgt er voor dat je veelal op de automatische piloot werkt en leeft. Je hebt meestal geen idee waarom je doet wat je doet; je bent je niet bewust waar je gedrag vandaan komt. Terwijl het wel nodig is om dit te weten. Pas dan kun jij je gedrag veranderen en je niet-effectieve gedrag omzetten naar effectief gedrag.

Het is echter heel lastig jezelf een spiegel voor te houden. Om zelf te onderzoeken waar je gedrag vandaan komt. Dit is een vaardigheid die de meeste mensen niet hebben aangeleerd.

Gelukkig zijn daar experts voor, zoals ik, die je daarbij kunnen helpen. Ik garandeer je dat je gaat begrijpen waarom jij nog niet die excellente manager bent die je graag wilt zijn. En waarom bepaalde teamresultaten nog niet zijn bereikt.

Jezelf ontwikkelen vraagt echter om moed en lef. Lef om jezelf de spiegel voor te houden. En te achterhalen welke belemmerende overtuigingen jou er onbewust van weerhouden jezelf te ontwikkelen.

Misschien herken je één de volgende overtuigingen wel:

 • Ik moet tevreden zijn met wat ik heb. Het kan altijd beter maar waarom zou ik daar naar streven?
 • Mezelf beter leren begrijpen is moeilijk. Ik kan dat niet. En kan me bijna niet voorstellen dat ik dat van een ander kan leren.
 • Het is best eng om mezelf beter te leren begrijpen. Wat kom ik tegen?
 • Ik weet het allemaal wel.
 • Ik heb geen hulp nodig. Ik zoek het zelf wel uit
 • Etc.

Herken je één of meerdere? Wie weet wordt het tijd af te rekenen met deze overtuigingen en er iets nieuws tegenover te stellen. Zodat jij jezelf niet onbewust tegenhoudt in het ontwikkelen in je rol als leider.

Over Marjan Haselhoff

Ik ben expert op het gebied van het ontwikkelen van leiders en hun teams. In de afgelopen jaren heb ik honderden leidinggevenden geholpen om effectiever te worden en bevlogen teams te creëren d.m.v .coachend leidinggeven.

Het succesvolle boek ‘Hoe krijgen ze me zo gek?’ heb ik geschreven en ben daardoor veelgevraagd spreker van lezingen en masterclasses voor Managementboek en andere Managementpodia.

Door mijn jarenlange eigen ervaring als leidinggevende weet ik goed wat het is om leidinggevende te zijn. Dit helpt me bij het inleven in de problematiek van managers.

Naar de website van BuroKracht >>

Mijn onderscheidende vermogen:

Ik geef geen tips, trucs en kant en klare oplossingen omdat ik geloof dat ik niet de waarheid in pacht heb. Tips komen van buitenaf en dat werkt naar mijn idee niet. Ze beklijven nooit zo goed als inzichten die jij vanuit je eigen ervaring op doet.

Mijn methode leert je naar jezelf kijken op een manier die dieper en verder gaat dan de meeste andere methodes (aldus mijn klanten). Het kan soms best confronterend zijn maar de diepgang zorgt voor blijvende verandering bij jou als leider.

Heb je interesse of wil je eerst meer weten over de VIPdag?

Bel me op 06 – 303 64 399 of mail me op: marjan.haselhoff@burokracht.nl